12MOVE-IT

12MOVE-IT uitzendbureau is opgericht op 1 januari 2015 door Kyra Harreman-Maas.

Het motto van 12MOVE-IT is: “SUPPORTER VAN UW AMBITIE”

Onze Missie:

Altijd de juiste mensen op het juiste moment en op de juiste plek kunnen inzetten, dát is heel in ’t kort wat 12MOVE-IT uitzendbureau te bieden heeft aan bedrijven en organisaties die ondersteuning vragen bij de werving & selectie van personeel, zowel vast als tijdelijk. Als uitzendbureau staan wij garant voor de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Onze Visie:

Bedrijven en organisaties moeten hun schaarse tijd optimaal kunnen benutten om datgene te doen waar ze heel goed in zijn en waar ze hun bestaansrecht aan ontlenen: het leveren van een bepaald product of dienst. Allerhande bijkomende, doch noodzakelijke werkzaamheden moeten worden overgelaten aan betrouwbare partners die op hun specifieke vakgebied deskundig zijn en vanuit die rol een meerwaarde leveren aan het realiseren van de bedrijf- of organisatiedoelstellingen. In ons geval is dat zorgen voor een uitgebalanceerd personeelsbestand, bestaande uit vaklui die perfect passen bij de ambities en cultuur van het bedrijf of organisatie dat een beroep doet op de expertise van 12MOVE-IT.

In de logistieke sector, waar onze oorsprong ligt, zijn we specialist. Een topspeler. Inmiddels gebruiken we onze expertise en ervaring ook in andere sectoren.

Kernwaarden:

De mens maakt het verschil. Wij geloven daar stellig in. Daarom staat de mens bij ons als uitzendbureau centraal. We investeren in een open relatie en duurzaam samenwerkingsverband. Communicatielijnen moeten zo kort mogelijk zijn. Dat willen we bereiken door dichtbij onze opdrachtgevers en medewerkers te staan.

Wij houden van werken. Het moet meer zijn dan geld willen verdienen. Die houding vragen wij ook van onze medewerkers. Onze opdrachtgevers kunnen er dan ook vanuit gaan dat wij hen hardwerkende en loyale medewerkers leveren. Welhaast overbodig om te zeggen dat zij vakkundig zijn: de juiste man op de juiste plek.

vrouw