• All
  • Geen categorie
  • Nieuws
Goedgekeurd !

Met trots delen wij dat wij onlangs wederom goedgekeurd zijn door het NBBU.

Onderstaande mogen ontvangen:

“Gefeliciteerd! Uw onderneming heeft de aanvullende audit, die is uitgevoerd door inspectie instelling Bureau Cicero op 27-07-2017, met een positief resultaat doorlopen.”

 

 

NBBU

Nieuw lid NBBUNBBU

Met trots kunnen we melden dat wij per 01-09-2015 lid zijn van de NBBU. De NBBU is een organisatie die de belangen van uitzendbureaus en uitzendkrachten behartigd. Via de link: Lidmaatschap NBBU wordt duidelijk waar wij voor staan.

Wij bieden u flexibel personeel. Dat doen wij deskundig en met zorg. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor SNA (financien en administratie), SNCU (juiste toepassing van de CAO), STAF (veiligheid en arbo), STOOF (opleiding en ontwikkeling), KVK (registratie kamer van koophandel) en SNF (huisvesting arbeidsmigranten).

Werken met een NBBU lid is zakendoen met zekerheid!

 

Lancering website

start1maartNa maanden van voorbereiding zijn wij in januari 2015 gestart met 12MOVE-IT, weliswaar met stille trom maar toch. Per 26 maart is onze site gelanceerd en dit is gevierd met een spectaculaire opening. 12MOVE-IT is gespecialiseerd in uitzendpersoneel in de verhuis, transport en logistieke sector. Ook voor diverse opleidingen kunt u bij ons terecht.