• All
  • Geen categorie
  • Nieuws
  • Vacatures
GEZOCHT: landelijke callcentermedewerkers!

Momenteel zoeken wij landelijk callcenter medewerkers voor diverse producten. Wij zoeken mensen voor Geleen, Heerlen, Maastricht, Helmond, Utrecht, Arnhem, Almere, Rotterdam en Amsterdam. Wij hebben zowel Inbound functies, waarbij je klantgerichte vragen gaat oplossen, als Outbound functies, waarbij je verkoopvaardigheden aan bod zullen komen.

Bericht callcenter medewerker

Dagelijks zijn daar nieuwe mensen nodig, wil jij daarvoor in aanmerking komen neem dan snel contact met ons op!  Bel direct!!!

Tel: 045-5212007 (of mail naar info@12move-it.nl)

Vacature intercedent Sales

Intercedent Sales

Als intercedent bij 12MOVE-iT staat sales voorop. Je runt als ondernemer je eigen winkel op het gebied van flexwerk. Je vindt voor jouw klant de beste kandidaat door de juiste persoon op de juiste plaats te zetten. Kortom, als intercedent heb je een baan vol dynamiek!

werkgever1

Voor meer informatie zie onze vacature!

NBBU

Nieuw lid NBBUNBBU

Met trots kunnen we melden dat wij per 01-09-2015 lid zijn van de NBBU. De NBBU is een organisatie die de belangen van uitzendbureaus en uitzendkrachten behartigd. Via de link: Lidmaatschap NBBU wordt duidelijk waar wij voor staan.

Wij bieden u flexibel personeel. Dat doen wij deskundig en met zorg. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor SNA (financien en administratie), SNCU (juiste toepassing van de CAO), STAF (veiligheid en arbo), STOOF (opleiding en ontwikkeling), KVK (registratie kamer van koophandel) en SNF (huisvesting arbeidsmigranten).

Werken met een NBBU lid is zakendoen met zekerheid!

 

De Arbeidsmarkt 2015

In de uitzendbranche gaat het momenteel weer beter. In 2014 was er een groei van 7% en die groei zet zich door in 2015. De arbeidsmarkt verandert en de flexbranche moet daarin mee. Deze veranderingen vragen om een goede balans tussen zekerheid en flexibiliteit. Dit is een van de belangrijkste punten in het jaarverslag van de ABU.

De economie groeit en de vraag naar flexibiliteit binnen bedrijven neemt ook toe, waardoor er veel kansen liggen voor uitzendondernemingen.

 

Kansen

Flexibiliteit biedt kansen voor iedereen. Door een intensievere samenwerking tussen UWV, gemeenten, uitzendorganisaties en werkzoekenden ontstaan er nieuw kansen. Hierdoor vinden jaarlijks duizenden uitkeringsgerechtigden een nieuw baan. 12MOVE-IT wil hier in 2015 een steentje aan bijdragen.

 

Balans flexibiliteit en zekerheid

Al deze veranderingen vragen om een goede balans tussen flexibiliteit en zekerheid. De CAO voor uitzendkrachten die de ABU afsloot in 2014 zorgt daar voor.

 

De ABU

De ABU heeft aan haar jaarverslag een toegankelijke en eigentijdse vorm gegeven. Bezoekers van de website www.flexbranche2015.nl kunnen snel de hoogtepunten van 2014 bekijken en al een (vooruit)blik werpen op 2015.

Lancering website

start1maartNa maanden van voorbereiding zijn wij in januari 2015 gestart met 12MOVE-IT, weliswaar met stille trom maar toch. Per 26 maart is onze site gelanceerd en dit is gevierd met een spectaculaire opening. 12MOVE-IT is gespecialiseerd in uitzendpersoneel in de verhuis, transport en logistieke sector. Ook voor diverse opleidingen kunt u bij ons terecht.

Nieuwe Vacature

PER DIRECT GEZOCHT (ERVAREN) VERHUIZERS

Functie: Als verhuizer ben je samen met een team van verhuizers verantwoordelijk voor het professioneel en schadevrij uitvoeren van verhuizingen. Heb je interesse, meer info vindt je bij onze vacatures.