Payrolling

Ondernemen is hartstikke leuk. Het is uitdagend en stimuleert. U doet waar u goed in bent: het bieden van een dienst of het leveren van een of meerdere producten. Dát is het bestaansrecht van uw onderneming. Echter hoe mooi het ondernemerschap ook is, er kleeft één belangrijk nadeel aan: de administratieve rompslomp. U bent lang niet de eerste, maar zeker ook niet de laatste die daar ‘last’ van heeft. Die last gaat zwaarder wegen zodra u medewerkers in dienst krijgt. Om over de risico’s die daarmee gepaard gaan nog maar te zwijgen! De oplossing ligt bij Payrolling via 12MOVE-IT. Wij zorgen ervoor dat u ontlast wordt en u zich volledig kunt focussen op uw bedrijf en de bedrijfsvoering.

Wat is Payrolling?

 

Als Payroll-aanbieder wordt 12MOVE-IT op papier juridisch werkgever voor uw personeel. Dat betekent dat 12MOVE-IT ook alle bijbehorende werkgeverstaken moet uitvoeren en daarvoor verantwoordelijk is. Wij nemen als het ware de arbeidsrechtelijke risico’s over. Tevens de administratieve beslommeringen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen.

U heeft de regie over uw Payrolling!

 

12MOVE-IT mag dan weliswaar juridisch werkgever zijn, maar ú heeft en behoudt de regie. U mag dus zelf de werving en selectie van uw medewerkers doen, de werktijden vaststellen, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren, de hoogte van de salarissen bepalen en de planning opstellen. U bent het aanspreekpunt voor uw medewerkers in de dagdagelijkse praktijk. Met betrekking tot alle mogelijke personele aangelegenheden is 12MOVE-IT enkel de risicodrager die u bovendien een hoop werk uit handen neemt.

Wat zijn de voordelen van Payrolling via 12MOVE-IT?

 

Met 12MOVE-IT bent u ervan verzekerd dat u een professioneel partner met een gedegen kennis in huis haalt. Door in Nederland personeel in dienst te nemen verdrievoudigt namelijk het aantal wetten en regels waarmee u te maken krijgt. Laat die zorg over aan een gespecialiseerd partner: 12MOVE-IT. Wij hanteren gunstige tarieven en geven zelf het goede voorbeeld door met één inkoopfactuur voor alle diensten te werken. Scheelt weer administratieve rompslomp voor u. Uiteraard bevat die factuur een specificatie van wat wij gedaan hebben. Daarin is 12MOVE-IT heel transparant.

Concreet:

 

Facturen en/of aangiften van instanties zoals het UWV, de Belastingdienst, diverse pensioen- en aanverwante verzekeringen, de Arbo-dienst, de verzuimverzekering en accountants (met betrekking tot salaris- en personeelsadministratie) ontvangt u niet meer. Uw financiële administratie wordt hierdoor beperkter en veel inzichtelijker.

Verder profiteert u van:

 

  • 0-urencontracten blijven mogelijk;
  • Geen proeftijd;
  • Onze jarenlange ervaring en specifieke kennis.

 

Wilt u meer weten over Payrolling van 12MOVE-IT? Stuur een e-mail naar info@12move-it.nl of neem (telefonisch) contact met ons op. Wij staan u graag te woord voor tekst en uitleg.