Uitzenden

De tijd van ‘vaste contracten’ en ‘een baan voor het leven’ ligt al heel ver achter ons. Daarom is uitzenden de oplossing. Flexibiliteit is tegenwoordig het devies. Bedrijven moeten flexibel kunnen reageren op de wisselende vraag van hun klanten. De personeelsbezetting dient daarop aangepast te zijn. Dat betekent extra personeel kunnen inzetten in tijden van drukte en afbouw van personeel zodra de orderportefeuille tijdelijk wat minder gevuld is. De inzet van tijdelijke medewerkers via uitzenden voorkomt dat uw vaste personeelskosten onevenredig zwaar op uw omzet drukken in perioden dat het economisch even wat minder is. Uitzendkrachten kunnen ook worden ingezet ter vervanging van ziekte of vakantie.

Ongeacht de reden waarom tijdelijk personeel nodig is, 12MOVE-IT helpt u altijd aan de juiste mensen. Uitgangspunt van onze werving en selectie is het vinden van de meest geschikte kandidaat. Dat hoeft niet perse de kandidaat met het beste diploma te zijn, maar de kandidaat die zijn vakkennis en ervaring combineert met de juiste attitude. Iemand van wie wij bovendien denken dat hij/zij perfect bij uw bedrijf past.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van transport, logistiek en verhuizingen. U mag ervan uitgaan dat wij alle kandidaten zelf spreken en screenen. Wij doen er alles aan om de meest optimale match tot stand te brengen.

Mensen die op zoek zijn naar tijdelijk werk, kunnen zich bij ons inschrijven en hun Curriculum Vitae achterlaten op onze website. Op die manier hebben wij de beschikking over een flinke database en kunnen we de mensen uitzenden naar onze opdrachtgevers.

Zodra een uitzendkracht via 12MOVE-IT bij een bedrijf aan het werk is, houden wij contact. Zowel met het bedrijf (onze opdrachtgever) als met de uitzendkracht. Wij vinden het namelijk belangrijk om te horen dat het goed gaat. En mochten er nog aandachtspunten zijn, dan kunnen we daar meteen actie op ondernemen.

Wij zijn van mening dat het zoeken en uitzenden van de juiste mensen alleen mogelijk is als je het bedrijf zelf goed kent. Niet alleen de producten of diensten van dat bedrijf, maar ook de mensen die er werken en de cultuur. Daarom gaan we bij nieuwe opdrachtgevers altijd op bezoek om ons een goed beeld te kunnen vormen van het bedrijf en zijn producten of diensten, voordat we iemand uitzenden. Met die kennis en indrukken gaan we aan de slag om de juiste match tot stand te brengen.

Meer weten over onze bemiddeling bij tijdelijk personeel? Bel ons op 045-5212007 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.